CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Makluman kepada semua pembaca blog kami yang dihormati...

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera kepada semua.. Disini pihak kami ingin membuat makluman bahawa semua artikel dan juga gambar- gambar yang ada di dalam blog ini adalah hak milik sekolah kami. Jika terdapat sebarang penyiaran media elektronik mahupun media massa yang tidak mempunyai sebarang keizinan mahupun tanpa sebarang makluman adalah menjadi satu kesalahan dan pihak sekolah kami tanpa rasa ragu akan membuat tindakan yang sewajarnya.

Jika biskita mempunyai sebarang pertanyaan bolehlah bertanya terus kepada web master kami iaitu Cikgu Mimie, sama ada melalui chat box ataupun melalui email iaitu cikgumimie@hotmail.com

Sekian Terima Kasih dan pihak kami memohon maaf jika ada kekasaran bahasa mahupun menyinggung perasaan mana- mana pihak..


Rabu, 26 November 2008

Menandatangani Rekod Kemajuan Murid 2008


Isnin, 24hb November 2008, adalah hari menandatangani rekod murid sekolah kami. Disini guru dan juga ibubapa mempunyai kesempatan untuk berbincang sesama sendiri mengenai kemajuan, kelemahan, perangai dan sebagainya mengenai anak mereka dan juga bagi murid itu sendiri.Acara ini diadakan di dalam bilik darjah masing- masing..
Pada hari tersebut juga, ibubapa telah diberikan salinan keputusan anak mereka, senarai nama -nama buku yang perlu dibeli untuk kegunaan tahun hadapan dan juga buku rujukan SPN 21...

0 ulasan: