CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Makluman kepada semua pembaca blog kami yang dihormati...

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera kepada semua.. Disini pihak kami ingin membuat makluman bahawa semua artikel dan juga gambar- gambar yang ada di dalam blog ini adalah hak milik sekolah kami. Jika terdapat sebarang penyiaran media elektronik mahupun media massa yang tidak mempunyai sebarang keizinan mahupun tanpa sebarang makluman adalah menjadi satu kesalahan dan pihak sekolah kami tanpa rasa ragu akan membuat tindakan yang sewajarnya.

Jika biskita mempunyai sebarang pertanyaan bolehlah bertanya terus kepada web master kami iaitu Cikgu Mimie, sama ada melalui chat box ataupun melalui email iaitu cikgumimie@hotmail.com

Sekian Terima Kasih dan pihak kami memohon maaf jika ada kekasaran bahasa mahupun menyinggung perasaan mana- mana pihak..


Ahad, 23 November 2008

Football Funday @ JIS

"GB aku dtg ne ahhhh...."
aksi Team Under 11 berentak :)
Aksi Team Under 13 berentak... :)
Team Under 13
Team Under 11
Coach Cgu Dino memberikan breifing sebelum perlawanan bermula
Warming up dan membuat persiapan sebelum perlawanan dimulakan

23hb November 2008, team bola sepak sekolah kami telah mengikuti perlawanan bolasepak di JIS...Acara bermula pada jam 8.45pagi...Kami mula bertolak dari sekolah pada jam 7.30 pagi..Acara ini dibahagikan kepada 2 kumpulan iaitu Under 11 dan juga Under 13. Setiap kumpulan diberikan 3 kali berlawan dengan berlainan pasukan..

0 ulasan: