CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Makluman kepada semua pembaca blog kami yang dihormati...

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera kepada semua.. Disini pihak kami ingin membuat makluman bahawa semua artikel dan juga gambar- gambar yang ada di dalam blog ini adalah hak milik sekolah kami. Jika terdapat sebarang penyiaran media elektronik mahupun media massa yang tidak mempunyai sebarang keizinan mahupun tanpa sebarang makluman adalah menjadi satu kesalahan dan pihak sekolah kami tanpa rasa ragu akan membuat tindakan yang sewajarnya.

Jika biskita mempunyai sebarang pertanyaan bolehlah bertanya terus kepada web master kami iaitu Cikgu Mimie, sama ada melalui chat box ataupun melalui email iaitu cikgumimie@hotmail.com

Sekian Terima Kasih dan pihak kami memohon maaf jika ada kekasaran bahasa mahupun menyinggung perasaan mana- mana pihak..


Selasa, 18 November 2008

Maths Primary 6 Trial

lari.....cari stesyen kammmmuuuuu..........

cari berapa liter air dalam tong atuuu...eheh

bah...kiraaaa ciaaa...


ehehe kan ngampu sulnya durang ahhh...

bah azim, osman...agatah cari lagi stesyen atuu...

bah cek cia cgu Hj, lurus kah nda jawapan atu..


carii....cariiii....


bah, jawap bisai2...dapat hadiah tuuuuu....

Maths trial bagi darjah 6 telah diadakan dan dilakukan pada 7hb November 2008...Jumlah murid darjah 6 ada seramai 21 orang dan dibahagikan kepada 2 orang setiap kumpulan. Setipa kelas dan lorong telah diberikan nama- nama stesyen nya dan murid diarahkan untuk mencari jenis2 stesyen dan menjawap soalan yang terdapat di stesyen tersebut. Bagi kumpulan yang berjaya menjawap soalan, hadiah bonus akan di berikan kepada mereka.

0 ulasan: