CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Makluman kepada semua pembaca blog kami yang dihormati...

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera kepada semua.. Disini pihak kami ingin membuat makluman bahawa semua artikel dan juga gambar- gambar yang ada di dalam blog ini adalah hak milik sekolah kami. Jika terdapat sebarang penyiaran media elektronik mahupun media massa yang tidak mempunyai sebarang keizinan mahupun tanpa sebarang makluman adalah menjadi satu kesalahan dan pihak sekolah kami tanpa rasa ragu akan membuat tindakan yang sewajarnya.

Jika biskita mempunyai sebarang pertanyaan bolehlah bertanya terus kepada web master kami iaitu Cikgu Mimie, sama ada melalui chat box ataupun melalui email iaitu cikgumimie@hotmail.com

Sekian Terima Kasih dan pihak kami memohon maaf jika ada kekasaran bahasa mahupun menyinggung perasaan mana- mana pihak..


Khamis, 27 November 2008

Pesta Mini Sukan


Khamis, 27hb November 2008. Sekolah kami telah mengadakan pesta mini sukan bagi murid- murid dan juga guru- guru. Diantara sukan yang diadakan adalah membawa guli (Dh Pra), mengikat tali (Dh1), Memasukkan bola kedalam bakul (Dh2), memakan aiskrim dan coklat hingga habis (DH 3), meniup belon hingga meletup (DH 4), berlari ikat kaki (DH5), menimbang bola, melontar pundi kacang kedalam bulatan sambil berlari (DH6) manakala sukan bagi guru- guru pula bermain bowling menggunakan permainan Nintendo Wii..

Selesai sahaja acara sukan, murid- murid telah naikkan kelas dan kempen membersihkan kelas pula diadakan sehingga balik sekolah.

0 ulasan: