CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Makluman kepada semua pembaca blog kami yang dihormati...

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera kepada semua.. Disini pihak kami ingin membuat makluman bahawa semua artikel dan juga gambar- gambar yang ada di dalam blog ini adalah hak milik sekolah kami. Jika terdapat sebarang penyiaran media elektronik mahupun media massa yang tidak mempunyai sebarang keizinan mahupun tanpa sebarang makluman adalah menjadi satu kesalahan dan pihak sekolah kami tanpa rasa ragu akan membuat tindakan yang sewajarnya.

Jika biskita mempunyai sebarang pertanyaan bolehlah bertanya terus kepada web master kami iaitu Cikgu Mimie, sama ada melalui chat box ataupun melalui email iaitu cikgumimie@hotmail.com

Sekian Terima Kasih dan pihak kami memohon maaf jika ada kekasaran bahasa mahupun menyinggung perasaan mana- mana pihak..


Jumaat, 21 November 2008

Rentas Desa Murid2 Kawasan Brunei 1

Kontingen murid perempuan bersama dengan jurulatih Cgu Dino dan Cgu Hj Nuh

Kontigen murid lelaki bersama dengan Cgu Dino dan Cgu Hj Nuh

11hb Ogos, 2008...Perlawanan rentas desa telah diadakan yang disertai oleh murid -murid sekolah rendah kawasan Brunei 1 dan juga disertai oleh murid dari sekolah swasta. Perlawana tersebut telah diadakan di Stadium Haji Hassanal Bolkiah, Berakas.
Salah seorang murid perempuan dari sekolah kami telah berjaya mendapat tempat ketiga dalam perlawanan tersebut.Tahniah kepada yang menang dan teruskan lagi usaha bagi yang lain..
Peace :)


0 ulasan: