CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Makluman kepada semua pembaca blog kami yang dihormati...

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera kepada semua.. Disini pihak kami ingin membuat makluman bahawa semua artikel dan juga gambar- gambar yang ada di dalam blog ini adalah hak milik sekolah kami. Jika terdapat sebarang penyiaran media elektronik mahupun media massa yang tidak mempunyai sebarang keizinan mahupun tanpa sebarang makluman adalah menjadi satu kesalahan dan pihak sekolah kami tanpa rasa ragu akan membuat tindakan yang sewajarnya.

Jika biskita mempunyai sebarang pertanyaan bolehlah bertanya terus kepada web master kami iaitu Cikgu Mimie, sama ada melalui chat box ataupun melalui email iaitu cikgumimie@hotmail.com

Sekian Terima Kasih dan pihak kami memohon maaf jika ada kekasaran bahasa mahupun menyinggung perasaan mana- mana pihak..


Khamis, 20 November 2008

Majlis Penyampaian Sijil Bagi Guru-Guru Sekolah Rendah Brunei 1

Dari kiri ke kanan, Cikgu Mimie, Cikgu Asna, Cikgu Hamidah, Cikgu Rani dan Cikgu Nurul
Show off sijil laaaa katakan...eheheh

beratur selepas mengambil sijil...
Para- para guru model yang menunjukkan kad jemputan...ekekeke

Khamis, 20hb November 2008. Hampir kesemua guru- guru sekolah rendah Brunei 1 telah diberikan sijil penghargaan keatas usaha dan kerjasama mereka dalam beberapa bengkel yang telah diadakan sepanjang tahun ini.

Tempat acara ini diadakan ialah di salah sebuah sekolah kawasan Brunei 1 iaitu Sekolah Rendah Pintu Malim.Tetamu terhomat majlis adalah Cikgu Haji Jaafar bin Haji Ahmad...

0 ulasan: