CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Makluman kepada semua pembaca blog kami yang dihormati...

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera kepada semua.. Disini pihak kami ingin membuat makluman bahawa semua artikel dan juga gambar- gambar yang ada di dalam blog ini adalah hak milik sekolah kami. Jika terdapat sebarang penyiaran media elektronik mahupun media massa yang tidak mempunyai sebarang keizinan mahupun tanpa sebarang makluman adalah menjadi satu kesalahan dan pihak sekolah kami tanpa rasa ragu akan membuat tindakan yang sewajarnya.

Jika biskita mempunyai sebarang pertanyaan bolehlah bertanya terus kepada web master kami iaitu Cikgu Mimie, sama ada melalui chat box ataupun melalui email iaitu cikgumimie@hotmail.com

Sekian Terima Kasih dan pihak kami memohon maaf jika ada kekasaran bahasa mahupun menyinggung perasaan mana- mana pihak..


Ahad, 23 November 2008

Penutup Bengkel Trialling Science Primary 1, 2008

Saturday, 22nd November 2008 is the last day bagi guru2 dari 10 buah sekolah kerajaan seluruh negeri menjalankan workshop ataupun bengkel yang bersangkut paut dengan pembelajaran matapelajaran Sains sebagai penganti matapelajaran Pelajaran Am. Projek ini telah mula dijalankan pada bulan January tahun ini dan di tutup dengan bengkel daripada salah seorang tenaga pelajar dari ISB dengan tajuk Phonics Reading..

0 ulasan: