CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Makluman kepada semua pembaca blog kami yang dihormati...

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera kepada semua.. Disini pihak kami ingin membuat makluman bahawa semua artikel dan juga gambar- gambar yang ada di dalam blog ini adalah hak milik sekolah kami. Jika terdapat sebarang penyiaran media elektronik mahupun media massa yang tidak mempunyai sebarang keizinan mahupun tanpa sebarang makluman adalah menjadi satu kesalahan dan pihak sekolah kami tanpa rasa ragu akan membuat tindakan yang sewajarnya.

Jika biskita mempunyai sebarang pertanyaan bolehlah bertanya terus kepada web master kami iaitu Cikgu Mimie, sama ada melalui chat box ataupun melalui email iaitu cikgumimie@hotmail.com

Sekian Terima Kasih dan pihak kami memohon maaf jika ada kekasaran bahasa mahupun menyinggung perasaan mana- mana pihak..


Rabu, 14 April 2010

Kejohanan Sepak Takraw sekolah -sekolah Rendah Kawasan Brunei 1



k

Kejohanan sepak takraw sekolah- sekolah Brunei 1 telah diadakan pada 7, 8 dan 10 April 2010 bertempat di Dewan Kompleks Sungai Kebun. Murid-murid yang ikut serta terdiri daripada Asrin, Shamsul, Saiful, Alwi dan juga Muqri. Pasukan sekolah telah bersaing dengan pasukan Sekolah Rendah Pehin Dato Jamil dengan mata 21 -18 , 21 - 16.

Walaubagaimanapun, kami sebagai guru dan juga warga sekolah amat lah berbesarhati atas usaha gigih yang telah ditunjukkan semasa perlawanan tersebut di adakan.