CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Makluman kepada semua pembaca blog kami yang dihormati...

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera kepada semua.. Disini pihak kami ingin membuat makluman bahawa semua artikel dan juga gambar- gambar yang ada di dalam blog ini adalah hak milik sekolah kami. Jika terdapat sebarang penyiaran media elektronik mahupun media massa yang tidak mempunyai sebarang keizinan mahupun tanpa sebarang makluman adalah menjadi satu kesalahan dan pihak sekolah kami tanpa rasa ragu akan membuat tindakan yang sewajarnya.

Jika biskita mempunyai sebarang pertanyaan bolehlah bertanya terus kepada web master kami iaitu Cikgu Mimie, sama ada melalui chat box ataupun melalui email iaitu cikgumimie@hotmail.com

Sekian Terima Kasih dan pihak kami memohon maaf jika ada kekasaran bahasa mahupun menyinggung perasaan mana- mana pihak..


Isnin, 19 April 2010

Penyampaian Hadiah Cenderahati kepada pemain sepak takraw


Rabu, 14 April 2010, Penyampaian hadiah cenderahati kepada murid yang telah mengikuti perlawanan sepak takraw telah diadakan di dewan sekolah apabila selesai sahaja perbarisan pagi diadakan. Cenderahati tersebut telah disampaikan oleh guru besar sekolah kami iaitu Cikgu Abdul Rahim bin Haji Mohd Salleh.

0 ulasan: