CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Makluman kepada semua pembaca blog kami yang dihormati...

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera kepada semua.. Disini pihak kami ingin membuat makluman bahawa semua artikel dan juga gambar- gambar yang ada di dalam blog ini adalah hak milik sekolah kami. Jika terdapat sebarang penyiaran media elektronik mahupun media massa yang tidak mempunyai sebarang keizinan mahupun tanpa sebarang makluman adalah menjadi satu kesalahan dan pihak sekolah kami tanpa rasa ragu akan membuat tindakan yang sewajarnya.

Jika biskita mempunyai sebarang pertanyaan bolehlah bertanya terus kepada web master kami iaitu Cikgu Mimie, sama ada melalui chat box ataupun melalui email iaitu cikgumimie@hotmail.com

Sekian Terima Kasih dan pihak kami memohon maaf jika ada kekasaran bahasa mahupun menyinggung perasaan mana- mana pihak..


Khamis, 25 Mac 2010

Gelagat si kecil kami...


Zatul
Syarizan
Diana
Memey
Amira
Daniel
Halim
Azmi
Zarina


Assalamualaikum, pihak sekolah ingin mengucapkan selamat bercuti kepada murid- murid terutama kepada murid- murid sekolah kami.. Pesanan untuk semua, jangan lupa membuat kerja rumah yang diberikan oleh guru- guru dan juga banyakkanlah membaca buku dan juga menghafal sifir semoga menjadi seorang murid Dato Godam yang cemerlang.. Amin Sempena cuti ani, saya akan memasukkan gambar- gambar murid pra kami yang sempat diambil sebelum cuti penggal persekolahan..

0 ulasan: