CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Makluman kepada semua pembaca blog kami yang dihormati...

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera kepada semua.. Disini pihak kami ingin membuat makluman bahawa semua artikel dan juga gambar- gambar yang ada di dalam blog ini adalah hak milik sekolah kami. Jika terdapat sebarang penyiaran media elektronik mahupun media massa yang tidak mempunyai sebarang keizinan mahupun tanpa sebarang makluman adalah menjadi satu kesalahan dan pihak sekolah kami tanpa rasa ragu akan membuat tindakan yang sewajarnya.

Jika biskita mempunyai sebarang pertanyaan bolehlah bertanya terus kepada web master kami iaitu Cikgu Mimie, sama ada melalui chat box ataupun melalui email iaitu cikgumimie@hotmail.com

Sekian Terima Kasih dan pihak kami memohon maaf jika ada kekasaran bahasa mahupun menyinggung perasaan mana- mana pihak..


Rabu, 10 Mac 2010

Hari Akademik Bahasa Melayu

gelagat murid membuat aktiviti tulisan rumi

salah satu aktiviti projek yang telah di hasilkan oleh murid rendah atas
salah satu projek yang telah dihasilkan oleh murid tahun 1
projek yang dihasilkan oleh murid tahun 3
gelagat murid tahun 5 menjawap soalan.


Hari Akademik Bahasa Melayu bagi sekolah kami telah diadakan pada 6hb Mar 2010, bertempat di dewan sekolah. Aktiviti ini diadakan bermula dari jam 7.30 pagi apabila selesai sahaja murid membuat perkumpulan pagi,menyanyikan lagu kebangsaan, membaca doa sekolah dan doa tolak bala. Hari akademik ini mengandungi 4 aktiviti iaitu Buletin Board, Kuiz, Tulisan Jawi Rumi dan juga projek. Aktiviti ini selesai kira- kira jam 10 pagi.

0 ulasan: