CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Makluman kepada semua pembaca blog kami yang dihormati...

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera kepada semua.. Disini pihak kami ingin membuat makluman bahawa semua artikel dan juga gambar- gambar yang ada di dalam blog ini adalah hak milik sekolah kami. Jika terdapat sebarang penyiaran media elektronik mahupun media massa yang tidak mempunyai sebarang keizinan mahupun tanpa sebarang makluman adalah menjadi satu kesalahan dan pihak sekolah kami tanpa rasa ragu akan membuat tindakan yang sewajarnya.

Jika biskita mempunyai sebarang pertanyaan bolehlah bertanya terus kepada web master kami iaitu Cikgu Mimie, sama ada melalui chat box ataupun melalui email iaitu cikgumimie@hotmail.com

Sekian Terima Kasih dan pihak kami memohon maaf jika ada kekasaran bahasa mahupun menyinggung perasaan mana- mana pihak..


Jumaat, 30 Oktober 2009

Sambutan Hari Raya

Beraya di bilik Guru Besar..Kuiz bersama murid..
Persembahan Pakaian BeragamCikgu Rosenah & Cgu Hjh Salbiah..

Barisan guru- guru perempuan..
Sebelum acara dimulakan...
Our special kid..Sufian
Takbir Raya


Sambutan Hari Raya Aidilfirti telah di adakan pada 1hb Oktober 2009, di dewan SRDG.. Acara dimulakan dengan bacaan Takbir Raya yang diketuai oleh Cikgu Haji Md Nuh dan di ikuti dengan persembahan murid- murid seperti Pakaian Beragam, Tarian dan juga kuiz spontan.. Selepas itu acara berhari raya dari kelas ke kelas juga diadakan dan diteruskan dengan sesi kelas terbuka..

0 ulasan: