CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Makluman kepada semua pembaca blog kami yang dihormati...

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera kepada semua.. Disini pihak kami ingin membuat makluman bahawa semua artikel dan juga gambar- gambar yang ada di dalam blog ini adalah hak milik sekolah kami. Jika terdapat sebarang penyiaran media elektronik mahupun media massa yang tidak mempunyai sebarang keizinan mahupun tanpa sebarang makluman adalah menjadi satu kesalahan dan pihak sekolah kami tanpa rasa ragu akan membuat tindakan yang sewajarnya.

Jika biskita mempunyai sebarang pertanyaan bolehlah bertanya terus kepada web master kami iaitu Cikgu Mimie, sama ada melalui chat box ataupun melalui email iaitu cikgumimie@hotmail.com

Sekian Terima Kasih dan pihak kami memohon maaf jika ada kekasaran bahasa mahupun menyinggung perasaan mana- mana pihak..


Jumaat, 30 Oktober 2009

Lawatan Sambil Belajar ke Galeri Kebudayaan dan Perlancongan Kampong Ayer

Posing masa d menara..menara apa nah?? Menara galeri, bukan menara KLCC or Effiel Tower ee :p

Bergambar ramai...

Murid- murid tahun 2

Murid tahun 6

Murid tahun 4

Pemandangan dari luar Galeri, masatu kami baru kan sampai ..

View masa dalam boat :)

Sekolah kami :)

On the way ke destinasi di tuju, masa baru kan jalan..

Murid yang ikut serta lawatan tersebut

Sabtu, 24/10/2009, kami tadi ada lawatan ke Museum Kampong Ayer.. hee, ani lawatan sambil belajar kami.. Kami melawat ksana tdi ada dalam seramai 45 orang, 40 murid dan 5 orang guru..Murid- murid yang terlibat adalah murid- murid dari tahun 2, 4 dan 6. Manakala guru- guru yang terlibat sama ialah, Cigu Mimie, Cg Midah, Cg Rani, Cg Hjh Mariam & Miss Racheal..


0 ulasan: