CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Makluman kepada semua pembaca blog kami yang dihormati...

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera kepada semua.. Disini pihak kami ingin membuat makluman bahawa semua artikel dan juga gambar- gambar yang ada di dalam blog ini adalah hak milik sekolah kami. Jika terdapat sebarang penyiaran media elektronik mahupun media massa yang tidak mempunyai sebarang keizinan mahupun tanpa sebarang makluman adalah menjadi satu kesalahan dan pihak sekolah kami tanpa rasa ragu akan membuat tindakan yang sewajarnya.

Jika biskita mempunyai sebarang pertanyaan bolehlah bertanya terus kepada web master kami iaitu Cikgu Mimie, sama ada melalui chat box ataupun melalui email iaitu cikgumimie@hotmail.com

Sekian Terima Kasih dan pihak kami memohon maaf jika ada kekasaran bahasa mahupun menyinggung perasaan mana- mana pihak..


Selasa, 9 Jun 2009

Sukan Olah Raga Bagi Sekolah- Sekolah Rendah Kawasan Brunei 1

Ahad, 7hb Jun 2009, pesta sukan olah raga bagi murid- murid Sekolah Rendah Kawasan Brunei 1 telah diadakan di Stadium Haji Hassanal Bolkiah, Berakas. Acara tersebut telah dikendalikan oleh Sekolah PAP Besar, dan seramai 13 buah kerajaan kawasan Brunei 1 dan 3 buah sekolah swasta telah ikut serta dalam acara tersebut.

Disini ada beberapa gambar yang sempat di ambil semasa acara tersebut berlangsung.Antara guru yang hadir semasa sesi pagi (cgu Niza, Cgu Dee, Cgu Mimie, Cgu Radiah, Cgu Midah)

ehh.... ada yang menyalat dibelakang aaa..ekkekeke :p


Nda puas hati dengan gambar yang awal2 sekali..


lapar juaaa..sampai nasi pun betempiritan... ;p


Cgu Hj Nuh memberi breifing selepas perlawanan..

0 ulasan: