CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Makluman kepada semua pembaca blog kami yang dihormati...

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera kepada semua.. Disini pihak kami ingin membuat makluman bahawa semua artikel dan juga gambar- gambar yang ada di dalam blog ini adalah hak milik sekolah kami. Jika terdapat sebarang penyiaran media elektronik mahupun media massa yang tidak mempunyai sebarang keizinan mahupun tanpa sebarang makluman adalah menjadi satu kesalahan dan pihak sekolah kami tanpa rasa ragu akan membuat tindakan yang sewajarnya.

Jika biskita mempunyai sebarang pertanyaan bolehlah bertanya terus kepada web master kami iaitu Cikgu Mimie, sama ada melalui chat box ataupun melalui email iaitu cikgumimie@hotmail.com

Sekian Terima Kasih dan pihak kami memohon maaf jika ada kekasaran bahasa mahupun menyinggung perasaan mana- mana pihak..


Selasa, 5 Mei 2009

Jubli Emas.... :)

Nada kek banar, gambar kek pun jadilah..Hope kita sukaaaa... hehehe
Birthday Lady...

Selamat Ulang Tahun kepada Cikgu Hamidah bte Haji Imran yang ke 50 tahun..Semoga panjang umur, murah rezeki, sihat sentiasa, bahagia selalu disamping keluarga serta teman dan murid- murid yang di sayangi. Makin lama makin lawa jua Cikgu Midah ani..Awet muda... Cheeeehh..ehehehSemoga cikgu Midah dapat blanja kami makan nasi ayam / nasi briyani di hari jadi kita ani..ehehe kes mengampuuu...k Love u owez Cikgu Midah...Dari Guru- guru,Staff dan murid- murid SRDG..

0 ulasan: