CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Makluman kepada semua pembaca blog kami yang dihormati...

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera kepada semua.. Disini pihak kami ingin membuat makluman bahawa semua artikel dan juga gambar- gambar yang ada di dalam blog ini adalah hak milik sekolah kami. Jika terdapat sebarang penyiaran media elektronik mahupun media massa yang tidak mempunyai sebarang keizinan mahupun tanpa sebarang makluman adalah menjadi satu kesalahan dan pihak sekolah kami tanpa rasa ragu akan membuat tindakan yang sewajarnya.

Jika biskita mempunyai sebarang pertanyaan bolehlah bertanya terus kepada web master kami iaitu Cikgu Mimie, sama ada melalui chat box ataupun melalui email iaitu cikgumimie@hotmail.com

Sekian Terima Kasih dan pihak kami memohon maaf jika ada kekasaran bahasa mahupun menyinggung perasaan mana- mana pihak..


Isnin, 6 April 2009

Majlis Perpisahan Cikgu Norasnawati bte Haji Mohd Yassin

Guru Besar memberikan ucapan kepada guru yang diraikan

Penyampaian cendera hati daripada guru2 SRDG :p

Cgu Asna memberikan ucapan :)


Senyum2 simpul PGB ani..ekekeMenikmati jamuan
Uhukzz...candid.. :p

ehh..tsliur usulnya..ahaha


Khamis, 19March 2009, jam 12.30 tengahari. Majlis perpisahan bagi bekas guru sekolah kami cikgu Norasnawati yang telah berpindah ke Sekolah Rendah Pehin Dato Jamil, Brunei 1 menjadi Penolong Guru Besar(Congratzz!!)


Majlis ini diadakan di Restoran Aneka Rasa, Kiulap.Dsini diselitkan beberapa gambar kenang- kenangan untuk tatapan bersama.. **sob2**

1 ulasan:

Redz berkata...

Munjung jua mulut mu Diah hehehehe