CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Makluman kepada semua pembaca blog kami yang dihormati...

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera kepada semua.. Disini pihak kami ingin membuat makluman bahawa semua artikel dan juga gambar- gambar yang ada di dalam blog ini adalah hak milik sekolah kami. Jika terdapat sebarang penyiaran media elektronik mahupun media massa yang tidak mempunyai sebarang keizinan mahupun tanpa sebarang makluman adalah menjadi satu kesalahan dan pihak sekolah kami tanpa rasa ragu akan membuat tindakan yang sewajarnya.

Jika biskita mempunyai sebarang pertanyaan bolehlah bertanya terus kepada web master kami iaitu Cikgu Mimie, sama ada melalui chat box ataupun melalui email iaitu cikgumimie@hotmail.com

Sekian Terima Kasih dan pihak kami memohon maaf jika ada kekasaran bahasa mahupun menyinggung perasaan mana- mana pihak..


Selasa, 10 Mac 2009

Sambutan Hari Kebangsaan

Gelagat murid semasa membuat aktiviti...
menyanyikan lagu patriotik hari kebangsaan

salah satu daripada kertas aktiviti yang diadakan bagi murid tahun 1 hingga 3


semasa aktiviti diadakan


kumpulan murid darjah Pra

ahhh...kedapatan be'discuss' jawapan ahhh...

Sekolahkami telah mengadakan sambutan Hari Kebangsaan kali yang ke 25, pada Hari Sabtu 7hb Mar,2009 bertempat di Dewan Sekolah Rendah Datu Godam. Semasa acara diadakan ada bermacam- macam aktiviti telah diadakan seperti aktiviti mewarna, kuiz,menyanyi lagu patriotik dan bermacam- macam lagi.

0 ulasan: