CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Makluman kepada semua pembaca blog kami yang dihormati...

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera kepada semua.. Disini pihak kami ingin membuat makluman bahawa semua artikel dan juga gambar- gambar yang ada di dalam blog ini adalah hak milik sekolah kami. Jika terdapat sebarang penyiaran media elektronik mahupun media massa yang tidak mempunyai sebarang keizinan mahupun tanpa sebarang makluman adalah menjadi satu kesalahan dan pihak sekolah kami tanpa rasa ragu akan membuat tindakan yang sewajarnya.

Jika biskita mempunyai sebarang pertanyaan bolehlah bertanya terus kepada web master kami iaitu Cikgu Mimie, sama ada melalui chat box ataupun melalui email iaitu cikgumimie@hotmail.com

Sekian Terima Kasih dan pihak kami memohon maaf jika ada kekasaran bahasa mahupun menyinggung perasaan mana- mana pihak..


Jumaat, 13 Februari 2009

Projek Sifir

Semasa aktiviti dijalankan

Menunggu jawapan dari guru

Guru Besar memeriksa kertas jawapan murid

Menunjukkan kertas soalan sifir tahap 1.

Menunggu masa untuk memulakan aktiviti.Guru Besar memberikan taklimat kepada murid sebelum memulakan aktiviti projek sifir.


Sabtu, 14hb February 2009. Sekolah kami telah mengadakan Projek Sifir, menjawap soalan dalam masa 3 minit sahaja. Projek ini adalah salah satu diantara projek yang dicadangkan oleh pihak sekolah untuk memantapkan lagi hafalan sifir murid- murid sekolah ini.

Projek sifir ini akan diadakan bagi setiap penghujung bulan. Bagi murid yang telah berjaya menjawap semua jawapan peringkat 1 akan naik ke peringkat ke 2 pada hujung bulan yang akan datang. Dan selepas itu akan mencapai ke tahap 3 dan selepas sahaja murid itu berjaya mencapai ketahap ke 3, maka itu bereti bahawa murid itu telah hafal sifir 2 hingga 12, 100%.


Hadiah penghargaan akan diberikan kepada murid yang telah berjaya mara ke tahap ke 3.


0 ulasan: