CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Makluman kepada semua pembaca blog kami yang dihormati...

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera kepada semua.. Disini pihak kami ingin membuat makluman bahawa semua artikel dan juga gambar- gambar yang ada di dalam blog ini adalah hak milik sekolah kami. Jika terdapat sebarang penyiaran media elektronik mahupun media massa yang tidak mempunyai sebarang keizinan mahupun tanpa sebarang makluman adalah menjadi satu kesalahan dan pihak sekolah kami tanpa rasa ragu akan membuat tindakan yang sewajarnya.

Jika biskita mempunyai sebarang pertanyaan bolehlah bertanya terus kepada web master kami iaitu Cikgu Mimie, sama ada melalui chat box ataupun melalui email iaitu cikgumimie@hotmail.com

Sekian Terima Kasih dan pihak kami memohon maaf jika ada kekasaran bahasa mahupun menyinggung perasaan mana- mana pihak..


Rabu, 14 April 2010

Taklimat Mencegah Kebakaran Skim Sukarelawan Bomba Sekolah- Sekolah Kampong Ayer

Taklimat Mencegah Kebakaran Skim Sukarelawan Bomba bagi Sekolah- sekola Kampong Ayer telah diadakan pada 8hb April, 2010 bertempat di Dewan Sekolah Rendah Pintu Malim, Brunei 1. Diantara sekolah yang ikut hadir menghadiri talimat tersebut ialah Sekolah Rendah Datu Godam, Sekolah Rendah ungai Siamas, Sekolah Rendah Haji Tarif..

Semasa taklimat tersebut kami telah diterangkan jenis- jenis alat pemadam api yang sesuai digunakan semasa kebakaran berlaku. Selesai sahaja taklimat tersebut kami diberikan latihan praktikal cara- cara memadamkan api dengan menggunakan alat pemadam api yang sesuai digunakan.


0 ulasan: