CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Makluman kepada semua pembaca blog kami yang dihormati...

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera kepada semua.. Disini pihak kami ingin membuat makluman bahawa semua artikel dan juga gambar- gambar yang ada di dalam blog ini adalah hak milik sekolah kami. Jika terdapat sebarang penyiaran media elektronik mahupun media massa yang tidak mempunyai sebarang keizinan mahupun tanpa sebarang makluman adalah menjadi satu kesalahan dan pihak sekolah kami tanpa rasa ragu akan membuat tindakan yang sewajarnya.

Jika biskita mempunyai sebarang pertanyaan bolehlah bertanya terus kepada web master kami iaitu Cikgu Mimie, sama ada melalui chat box ataupun melalui email iaitu cikgumimie@hotmail.com

Sekian Terima Kasih dan pihak kami memohon maaf jika ada kekasaran bahasa mahupun menyinggung perasaan mana- mana pihak..


Ahad, 28 Februari 2010

Perlawanan Bola Jaring sekolah- sekolah rendah kawasan Brunei 1

penyokong cilik sekolah kami


Perlawanan bola jaring sekolah- sekolah rendah kawasan Brunei 1 telah di adakan di Dewan Tertutup Sultan Haji Hassanal Bolkiah pada 1hb Februari 2010 pada jam 1.30 petang sehingga 5 petang. Pada acara tersebut sekolah kami telah mendapat tentangan dari S.R.P.A.P Besar dengan memperolehi jaringan 1 - 7. Walaupun sekolah kami kalah dalam pertandingan tersebut kami tetap juga berpuas hati atas usaha gigih pasukan bola jaring sekolah kami.

0 ulasan: